Bine ați venit! Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul online casadepapusi.ro. Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utlizare care guvernează utilizarea acestui website de către dumneavoastră.

Acest site este detinut de SC MICRO MODELS SRL , societate comerciala inregistrata la O.R.C. Bucuresti cu nr. J40/16637/2017,  avand CUI: 38287941, cu sediul in Bucureşti, Sectorul 3, Str. Poet Panait Cerna, Nr. 6 si functioneaza conform legislatiei române in domeniul sau de activitate.

SC MICRO MODELS SRL a va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului casadepapusi.ro, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Intrucat prezentii “Termeni si conditii” produc efecte legale si pentru ca ne dorim sa fii informata corect, te rugam sa citesti cu atentie textul integral.

Ne rezervam dreptul sa modificam aceste prevederi partial sau integral fara nicio notificare prealabila. Accesarea site-ului si deschiderea unui cont www.casadepapusi.ro implica in mod tacit ca accepti si esti de acord ca, fara acordul tau si fara notificari prealabile, putem sa modificam, sa stergem, partial sau integral, orice informatie de pe site.

Ne rezervam dreptul sa modificam aceste prevederi partial sau integral fara nicio notificare prealabila.Accesarea site-ului si deschiderea unui cont www.casadepapusi.ro implica in mod tacit ca accepti si esti de acord ca, fara acordul tau si fara notificari prealabile, putem sa modificam, sa stergem, partial sau integral, orice informatie de pe site.

Produsele oferite spre vanzare:

Toate produsele comercializate de casadepapusi.ro, prin intermediul acestui website sunt produse noi. Produsele expediate vor fi insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil, din acest motiv ne rezervam dreptul de a nu livra anumite comenzi in cazul in care produsele dorite nu se mai regasesc in oferta noastra.

Imaginile publicate pe acest site ( casadepapusi.ro ) sunt imagini cu titlu de exemplu. Produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate ( diferente mici de culoare sau aspect). Exista monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.

De asemenea nu oferim nicio garantie, in afara de cele prevazute de legislatia în vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului. Preturile produselor afisate pe site includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) .

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client,sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și aceeași adresa de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost plasata comanda.

Drepturi de autor:

Continutul, imaginile, descrierile si denumirile sunt proprietatea personala casadepapusi.ro si/sau a colaboratorilor ori a furnizorilor nostri. Reproducerea, vanzarea, descarcarea, modificarea sau preluarea lor in scop comercial este strict interzisa. Denumirea site-ului si insemnele grafice (logo ) sunt proprietatea SC MICRO MODELS SRL si nu se pot folosi, prelua, modifica fara acordul scris al proprietarului casadepapusi.ro.

LIVRARE

Suntem aproape de tine si depunem toate eforturile ca produsul comandat sa ajunga la tine in maxim 48 de ore. Livrarea se face in orice localitate din Romania in 24-48 de ore lucratoare prin curierat rapid. Termenul de livrare este orientativ si se aplica doar produselor care se afla pe stoc in momentul depunerii comenzii. Pentru produsele care au specificata o alta data de livrare in descrierea produsului, termenul de livrare se scurge din momentul datei precizate.

Termenul exact de livrare se va comunica clientului dupa depunerea comenzii si nu poate fi mai mare de 30 de zile din momentul depunerii acesteia. Daca iti doresti sa primesti coletul a doua zi lucratoare, recomandarea noastra este efectuezi comenzile inainte de ora 16.00.

Toate comenzile sunt insotite de factura fiscala, care se va regasi in interiorul coletului. Produsele comandate se livreaza numai pe teritoriul Romaniei. Societatea își rezervă dreptul de a nu onora anumite comenzi, dacă produsele comandate nu se mai regăsesc în oferta producătorilor și/sau importatorilor, precum și de a întârzia sau de anula livrarea produselor comandate de client în situația în care acestea nu pot fi onorate din motive independente de voința societății, cum ar fi cazurile de forță majoră: incendii, inundații, epidemii, greeve, etc, precum și a-și selecta clientela.

Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene de catre firmele de curierat dar vom face toate eforurile pentru a gestiona orice situatie de intarziere in livrare. In cazul in care clientul abuzeaza de politica de gratuitate (refuza livrarea sau face retururi repetate) ne rezervam dreptul de a suspenda pentru clientul/contul respectiv livrarea gratuita si transportul gratuit.

Comenzile primite in zilele de sarbatoare vor fi trimise furrnizorului in prima zi lucratoare. Se considera comanda valida acea comanda care are toate informatiile cerute de formular completate corect. Magazinul se obliga sa nu faca publice datele personale ale clientilor sau tranzactiile efectuate. Datele personale vor fi folosite doar in scopul declarat al magazinului sau pentru informarea sau mentinerea comunicarii cu clientul.Comanda primita de la client este considerata contract si se supune prevederilor legii privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare.Dacă adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, va rugam sa precizati acest lucru in caseta observatii de la sfarsitul formularului de comanda.

PLATA

Plata se face Ramburs la primirea coletului. Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in numerar in momentul livrarii de catre curier. In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la sediul nostru. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Ne rezervam dreptul ca la primul colet neridicat, sa nu mai acceptam plata in sistem ramburs de la aceeasi persoana, la viitoarele comenzi fiind necesara plata in avans, prin virament bancar.

Returare

Comform OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunta la achizitia in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia a produsului.Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului.

Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, la adresa contact@casadepapusi.ro. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către noi.

Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate, să nu fie deteriorate, noi și nefolosite, însoțite de dovada achiziției și daca este posibil cu ambalajul original.

Magazinul nostru își rezervă dreptul de a refuza un retur în cazul în care criteriile de retur nu sunt îndeplinite în întregime. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice prin transfer bancar în contul IBAN specificat în mesajul trimis.

Date cu caracter personal:

casadepapusi.ro va respecta dreptul asupra datelor dumneavoastra cu caracter personal, de aceea, dorim sa ne asiguram ca intelegeti ce informatii culegem, cum si de ce le folosim, cui le putem dezvalui, ce masuri de securitate luam pentru a le proteja, ce drepturi aveti si cum vi le puteti exercita. Prin folosirea acestui website si crearea unui cont de utilizator, declarati in mod expres ca aveti 18 ani impliniti si ca ne permiteti sa va folosim datele personale asa cum este descris in acest material.In caz contrar, va rugam sa nu folositi website-ul.

Ce informatii colectam?

Date personale ce va pot identifica. Cand va creati in mod voluntar un cont de utilizator folosind sistemul de inregistrare pe care il punem la dispozitie pe acest website, va colectam urmatoarele date personale:

  • Adresa de e-mail;
  • Parola de acces (aceasta parola o generati dumneavoastra in timpul crearii contului).
  • In lipsa acestor informatii, este imposibila inregistrarea si crearea contului.
  • Ulterior inregistrarii si autentificarii in contul de utilizator si atunci cand achizitionati un produs de pe website sau folositi website-ul in orice mod, va putem ruga sa introduceti si alte informatii, precum:
  • Nume si prenume
  • Adresa de facturare si/sau adresa de livrare;
  • Numar de telefon;
  • Cand este cazul – date privind societatea pe care o reprezentati.

De ce le colectam?

Avem nevoie de aceste informatii:

Pentru a va inregistra ca utilizator al website-ului, pentru a va crea contul si comunica cu dumneavoastra;
Pentru a va procesa si livra comenzile si pentru a va informa despre starea comenzilor;
Pentru a emite facturile aferente comenzilor dumneavoastra si a procesa platile;
Pentru a urmari traficul, nivelul de activitate si modurile de folosire a website-ului;
Pentru a imbunatati campaniile noastre de marketing si eforturile de promovare;
Pentru a preveni sau detecta fraudele sau abuzurile pe website;
Pentru a imbunatati functionarea website-ului si administrarea sistemului;

Declinarea responsabilitatii

Ne straduim sa mentinem stocurile si preturile actualizate.Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate din aparitia unor inexactitati fata de stocurile afisate, sau fata de eventualele modificari de preturi a produselor adaugate in cos cu mai mult de 2 zile inainte de efectuare comenzii.

Garantia acordata produselor achizitionate prin intermediul site-ului nostru este cea acordata de furnizorii nostrii si difera la fiecare produs in parte. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Compania noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.