Casute Papusi

Casute pentru papusi

kit casuta papusi adulti

Copii sunt adesea atrasi de toate jucariile care apar, mai moderne si mai sofisticate. Nu de multe ori cu siguranta ai incercat sa ocolesti magazinele cu acest specific ca sa eviti sa te “muti” acolo cu copilul tau. Piata este plina de o multitudine de jucarii de toate tipurile, de la jucarii de plus, la cele care se asambleaza, cuburi, jocuri interactive, puzzle-uri, papusi etc.

In atentia ta cu siguranta ti-a iesit in evidenta nu numai pentru copil, ci si pe tine atragandu-te in mod misterios casutele pentru papusi. Aceste case sunt realizate cu detalii de neimaginat si cu o atentie sporita. Exista si aici o multime de variante de casute. Mici cu cateva accesorii pana la cele mari cu etaje si curti interioare. Este o minunatie numai sa le privesti, dar sa te si joci cu ele.

Casutele sunt unele dintre cele mai recomandate jucarii pentru copii. Oricum sa fim sinceri ca ei nu se vor juca singuri. Fii sigur ca te vei implica si tu in acest joc mai ales cand detaliile te vor ameti si imaginatia te va purta din nou in copilarie.

kit casuta papusi adulti

Aceste casute sunt realizate in principiu din materiale usoare cum ar fi lemnul, MDF sau plastic. Sunt accesorizate in interior cu tot ce are nevoie o casa normala. Bucatarii complete, dormitoare si livinguri moderne sau traditionale in functie de preferintele tale, acestea te vor incanta si te vei “bate” cu cel mic al cui ii este randul sa se joace.

Este o modalitate buna sa ne intoarcem la copilul din noi si sa retraim niste momente de mult trecute. Pana la urma toti suntem copii indiferent de varsta.

Aceste casute au dimensiuni diferite in functie de ce spatiu ai acasa si bineinteles de buget. Ele incep de la 30 cm si pot ajunge la inaltimi de peste 1 metru. Ele pot fi accesorizate cu mici tablouri, canapele si tot mobilierul de care ai nevoie. Ce sa mai, este o macheta la scara a unei locuinte normale, numai ca este fermecatoare.

Unele modele au si o curte exteriora frumos amenajata, cu plante artficiale precum gazon, arbusti sau pomi si un mic gard alb pe care toti ni-l dorim si in realitate. Nu pot sa nu ma repet sa iti spun cate detalii extrordinare se pot realiza la aceste casute. De la tigla de pe acoperis, pana la podea, acestea iti vor taia rasuflarea.

Aceste casute se mai folosesc si in industria cinematografica cand regizorii doresc sa faca cartierul acela de case la care suspinam si zambim cand il vedem prin filme, fiind mai convenabil si mai usor.

Aceasta jucarie este una mai complexa, ea reusind sa exprime anumite sentimente atat copilului cat si tie. In acest fel copilul isi poate da seama mai usor cum arata o casa privita dintr-un alt unghi, invatand putin si despre arhitectura si perspectiva.

Cea mai mare si frumoasa casuta de papusi este a Reginei Maria si a fost construita in 1921 si finalizata dupa 3 ani. Ea a fost schitata de un bine cunoscut arhitect al acelor timpuri si cu ajutorul unor mesterii acestia au creat o opera de vis. Aceasta este dotata cu iluminat interior, exterior si chiar lifturi functionale.

Apa curenta este si ea functionala atat calda cat si rece. Este cu adevarat o casa pentru papusi in miniatura. Detaliile nu se opresc aici fiind dotata si cu crama cu sticle umplute cu vin si bauturi de toate felurile.

O casuta pentru copii este o investitie buna aceasta putand fi transmisa din generatie in generatie, nu se demodeaza si plus poate creea o legatura stransa intre voi atunci cand va jucati impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *